dimarts, 13 d’abril del 2010

Cap de setmana productiu

Durant el cap de setmana vam tenir temps de fer moltes coses. Principalment i el que ens havia portat fins a Muntanyola, assajar "Comèdia Policíaca" unes quantes vegades... Però també vam tenir temps de gaudir del sol i la natura que ens envoltava, de veure un partit de fútbol el dissabte a les 10 de la nit, un tan estressant per la manera de jugar de l'equip rival i l'arbitratge, però l'estrès va desaparèixer amb els gols. També vam tenir temps d'explicar-nos "històries de por" abans d'anar a dormir... i moltes altres coses!

Però unes de les més divertides, va ser la sessió d'aeròbic impartida per la Fay Baxter a tots (o quasi tots) els personatges de "Comèdia Policíaca" diumenge al matí abans de començar l'assaig. Una bona manera per activar-nos no?
Aquí teniu el video.


Gràcies a tots per fer possible aquest cap de setmana tan divertit i sobretot a en Cristian & family!
La Piscifactoria és una gran familia oi?

4 comentaris:

  1. Graaan video!!! Déu meu com som de patosa!!!! jajajajajajajajaj!!!
    Bonísssisisisisiim!!!

    ResponElimina
  2. No hi ha res com estimar-nos...no parem de riure i el millor de tot...al final, l'aplaudiment que ens autodediquem!! :))))

    ResponElimina
  3. És molt guay aquesta improvització... tot i que m'han xivat que la Mònica s'està preparant una masterclass per la pròxima vegada... Així que sembla que això és convertirà en una tradició de les colònies! M'encanta, doncs!

    Nona

    ResponElimina
  4. Que macos sou tots!em venen tantes ganes de tornar!petonets

    ResponElimina