dijous, 27 d’octubre del 2011

Casi principio de curso




Bueno, pues ya estamos aquí de nuevo :)

Los primeros días de "ensayo" suelen ser un mezclum de actividades, casi siempre enfocadas a la improvisación (a mí personalmente la "impro" me asusta, pero aquí estamos para todo!) que no está de más practicarla, que nos puede sacar de algún apuro.

El goya de hoy, desde mi punto de vista, va para Xoan y Maria, por su interpretación "fantabulosa" en la teatronovela-comedia "Cómo conocí a mi madre y me la tiré sin saberlo", pero se aceptan opiniones diversas, que espero queden plasmadas en la super encuesta que he dejado encima de este post y en la que espero que participéis todos! ¡Hagamos de este blog algo interactivo!

Por otra parte, ¡ya huele a "primeres colònies"! Empezad a pensar en juegos para la noche, en los que no puede faltar la cadena de ropa ni la galleta aplastada... venga venga venga!

La frase de hoy: ¡Hay que saber decir NO!

Ale, peixets, a dejarse pescar!

P.

11 comentaris:

  1. A mi les improvitzacions també sempre em fan cosa... però la veritat és que és bàsic saber improvitzar perquè a l'escenari mai saps què pot passar...

    M'ho he passat genial avui fent improvitzacions i gaudint de les dels altres. Totes han tingut el seu què... però és veritat que la d'en Xoan i la Maria ha sigut liada liada... era esperar a veure què més passaria. Però en Vicente, que cabron!!! No sé ha sigut guay!

    M'agrada la idea de fer enquestes! :D
    Patri for president!!!

    Vinga fem que entre tots, aquest blog tingui vidilla!

    ResponElimina
  2. El més divertit de les impros d'avui era l'emoció de veure kin secret s'haurien inventat cada parella k s'acabava de despertar junta! XDD, la veritat és k tothom ha tingut idees molt xules.. I les ha sabut aprofitar!! D'aquí res estem a Gràcia fent nosaltres l'Impro-Show en plan professional! xDDD

    Un peto dins d'una bombolla!

    Marina

    ResponElimina
  3. Aixo aixo! No se qui sera la Patri aquesta, pero Patri for president!! xD

    Va estar "guachi" (es una frase molt recorrent ultimament a la meua vida)

    ResponElimina
  4. Lo de ses impros en parelles ha estat molt guai!! ^^

    i per cert... cadena de ropa? galleta aplastada? ja m'explicareu què és això! Xd

    una abraçada a tots!
    Vicente.

    ResponElimina
  5. M'ho vaig pasar genial... gracies peixos!

    ResponElimina
  6. Ai...la Patri bloguera...quin món nou per descobrir! Els que no van venir ahir a l'assaig segur que deuen estar pensant...ja no falto mai més! :P! Jo el que detecto amb els anys és que les noves incorporacions cada vegada tenen un punt més boig...o potser el tenim tots...però ells són més decidits a mostrar-lo ràpidament! :)!!Per cert el Carles amb el braçe enguixat sembla un pistoler amenaçant al Gerard!
    Bombolles...i no deixeu de donar menjar als peixets de la peixera...que han passat molta gana!! :)

    ResponElimina
  7. El joc de la galeta aplastada va ser molt bo!!! Us enrecordeu? Eliankamons i Milankamons... era així no?

    ResponElimina
  8. Busca busca la piràmide... quin fred que vàrem passar a Manresa aquell vespre!!

    ResponElimina
  9. Era busca busca! piramide! buida! i siiiii! vam passar molt xo q molt fred! jo tinc per ahi una foto de tots disfressats q no te preu!

    ResponElimina
  10. Farem alguna gimcana/joc?A les colonies Si per favor!

    ResponElimina