dissabte, 18 de desembre del 2010

Comiat José

Dijous al vespre va tornar a ser un dia trist i emotiu per La Piscifactoria. Un altre dels nostres membres, un dels dires aquest cop, ens ha deixat perquè marxa de Barcelona.

La despedida va ser fent allò que ens agrada i uneix a tots. És a dir, el teatre. Vam anar a veure l'obra protagonitzada per en José "Fecundación, vida y muerte de Ernesto Espasmos"

Tots vam disfrutar molt de l'espectacle i fins i tot va haver-hi alguns de nosaltres que en van formar part. Les fotos ho demostren.


Fase unicel·lular - coneixent l'òvul.


En Xoan - àlies el Tato.


En Cristian - com a conillet d'Índies.

Gràcies José per totes les bones estones que hem passat junts, per tot el que ens has ensenyat. I per el nostre emotiu bateig al món Clown.

Tots i cada un dels peixets i la Sirena de La Piscifactoria desitgem que la nova vida per Eivissa estigui plena de bons moments!

5 comentaris:

  1. Aii que ploraré!!!!!!
    me va agradar molt s'obra! Esper també que mos pugui venir a veure ell quan estrenem sa nostra!
    un beso enormeeeee i molta sort, Jose!

    ResponElimina
  2. Va ser emocionant la veritat... Esperem poder-lo tenir com a públic el dia de la nostra obra.

    ResponElimina
  3. Gràcies. Ho comento al facebook que aqui surt com "anonim".

    ResponElimina
  4. A mi principalment l'obra em va donar una injecció de bon humor! :)! DE positivisme! De "Yes we can!"...i això no es paga amb diners!! :)! Molt bona sort Jose, i fins molt aviat!!

    ResponElimina
  5. El comentari d'en José al facebook: "Moltes gràcies. Que maques les fotografies... menys mal que no tens de una de les "escenes"... Per a mí també ha estat molt especial aquest temps. He rebut molt més del que he donat."

    ResponElimina