diumenge, 16 de gener del 2011

Notícia d'última hora

Com que sé molt bé que aquesta època del curs és molt dura per tots nosaltres... tantes hores entre apunts i apunts... Us vull portar una notícia fresca d'última hora, per ajudar-vos a passar-ho més fàcilment. La notícia és tan fresca que encara no ha estat publicada per cap de les revistes del cor!

Esteu preparats?

Aquesta tarda ha tingut lloc una celebració molt important, però ningú en sabia res. S'havia mantingut completament en secret. Sort en tenim d'aquests paparazzis que tot ho descobreixen. Aquí teniu la foto que ens ha fet arribar el nostre contacte i que aviat sortirà a les portades de tota la premsa, tan nacional com internacional.


Què us sembla? Us calen més explicacions?
Crec que la foto ja parla per si sola... però sí, us ho confirmo, la Narradora E i en Julian Marsh s'han unit en matrimoni.
Segons fonts del nostre anònim paparazzi, el casament ha tingut lloc a un poblet molt petit a la comarca del Segrià. Com a viatge de noces han decidit anar a Anglaterra, i més concretament a Dorys Island, lloc on es van conèixer i va sorgir l'amor.

Enhorabona parelleta!


P.D: La informació anteriorment publicada no ha estat contrastada i degut a l'anonimat del paparazzi podria no ser completament verdadera.