dilluns, 26 d’abril del 2010

Qui ens aguanta????


Sooort que en Cristian sempre hi és!!

Maria

Ah, per cert, aquesta maleïda foto,,,, com mos va costar!!!! jejejej

diumenge, 25 d’abril del 2010

Assaig


Assaig amb sa càmara de fotos de na Núria.... amb es seu peculiar renou que tant li agrada a en Cristian.... jejeje

Fins dimecressssssss!!

Maria

divendres, 23 d’abril del 2010

Sant Jordi i el Drac




"Fa molt i molt de temps, el poble de Montblanc era devastat per un monstre ferotge i terrible, que podia caminar, nedar i volar, i tenia un alè tant pudent, que des de molt lluny amb les seves alenades enverinava l'aire i produïa la mort a tots els que el respiraven.


Preocupats per la situació, els habitants de Montblanc van pensar en donar al drac, cada dia de menjar a una persona, per intentar calmar-lo. El problema era trobar la persona que vulgues sacrificar-se cada dia per ser devorada pel drac.


I així fou com després d'una llarga discussió, els vilatants van decidir que farien un sorteig cada dia per saber qui seria la persona que anés a parar a l'estòmac del drac. I així ho feren, i sembla ser que la jugada els va sortir bé, l'abominable bèstia se'n deuria sentir satisfeta, perquè deixà de fer estralls i malifetes per aquelles terres.


Però heus aquí que un dia, la sort feu que li toqués ser devorada a la filla del rei . Las jove princesa era molt bonica, agradable, simpàtica i elegant. Tenia el cor de tots els ciutadans robats, i per aquest motiu centenars s'oferiren per substituir-la. Però el rei, afligit i adolorit, fou just i sever, la seva filla era com qualsevol altre. Si li havia tocat, hi havia d'anar.


I així fou com la jove donzella sortí del castell per trobar-se amb la bèstia, mentre tot el poble mirava desconsolat i afligit com la princesa es dirigia cap al sacrifici. Però mentre la noia es dirigia al cau del monstre, un jove cavaller, amb una armadura brillant, muntat sobre un cavall blanc, aparegué. La donzella se'l mirà i l'advertí:


- Fugiu! Fugiu ràpidament d'aquí! Noble cavaller, si us quedeu per aquí, la bèstia apareixerà i només us vegi, us devorarà.


El jove cavaller se la mirà i li contestà:

- No patiu jove donzella. Si sóc aquí és perquè hi he vingut expressament. He vingut des de molt lluny per protegir-vos a vós i a alliberar el vostre poble d'aquesta fera.


No va tenir temps de dir això, que de cop i volta va sortir el drac, davant l'horror de la princesa i el goig del cavaller. Va començar una intensa però breu lluita, fins que el cavaller li clavà una bona estocada amb la seva llança, que va deixar mal ferit al drac i el va matar. De la sang que en brollà, en sorgí ràpidament un roser, amb les roses més vermelles que la princesa hagués vist mai, roser del que el jove cavaller, Sant Jordi, en tallà una rosa i li oferí a la princesa."
Feliç dia de Sant Jordi a tots!

dilluns, 19 d’abril del 2010

Olaf vs Èlia


Això és un duel en tota regla... S'admeten apostes al guanyador!
I qui ho encerti tot, tindrà premi! :D

diumenge, 18 d’abril del 2010

Un Joc


Així va començar el dissabte a Muntanyola, amb un joc per tal d'activar-nos i poder fer un bon assaig. Primer, caminar i anar-nos passant la pilota dient el nom de la persona a qui li passavem, després corrent i per últim dient frases del nostre text. Cada cop la dificultat augmentava... sort de les frases curtes però! ;p
Bona entrada de setmana a tots!

Amb Comèdia Policíaca torna Nadal!!!!!!!


jejejeje!!

No mos hem tornat locos rematats...., encara que de vegades se posa en dubte es nostre estat mental.....

Han arribat ses festes nadalenques a ple mes de maig.... Cantem tots "Jingle Bells, Jingle Bells...."!!

dimarts, 13 d’abril del 2010

Cap de setmana productiu

Durant el cap de setmana vam tenir temps de fer moltes coses. Principalment i el que ens havia portat fins a Muntanyola, assajar "Comèdia Policíaca" unes quantes vegades... Però també vam tenir temps de gaudir del sol i la natura que ens envoltava, de veure un partit de fútbol el dissabte a les 10 de la nit, un tan estressant per la manera de jugar de l'equip rival i l'arbitratge, però l'estrès va desaparèixer amb els gols. També vam tenir temps d'explicar-nos "històries de por" abans d'anar a dormir... i moltes altres coses!

Però unes de les més divertides, va ser la sessió d'aeròbic impartida per la Fay Baxter a tots (o quasi tots) els personatges de "Comèdia Policíaca" diumenge al matí abans de començar l'assaig. Una bona manera per activar-nos no?
Aquí teniu el video.


Gràcies a tots per fer possible aquest cap de setmana tan divertit i sobretot a en Cristian & family!
La Piscifactoria és una gran familia oi?

dilluns, 12 d’abril del 2010

Ressaca Post-Colònies

Aiii quina pena...., ja han passat ses nostres colònies!
Estic taaaan contenta de ser de sa Piscifactoriaaaa!!
Mos ho hem passat súper bé aquests dies, i també..., hem aprofitat mooolt! Estic moolt orgullosa! Ho dic en sèrio, encara que a sa foto no sortim massa feiners... jejejeje!
Un beso peixossssssssssssss!!!!

Maria
PD: Ramon! ja ets part de sa piscifactoria! Tu i es telèfon de plàstic!!!!!! jajajajajaj

dijous, 1 d’abril del 2010

Els anys 50


La Fay i la Mil·licent vestides d'anys 50, moment en que tenen lloc els fets de la nostra obra, Comèdia Policíaca. Què en penseu dels vestits?